شهادت ۲۰ فلسطینی در حمله اسرائیل به یک ساختمان در مرکز غزه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیده‌بان حقوق بشر: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد بیانیه حزب‌الله لبنان درباره حمله به محل استقرار نظامیان صهیونیست (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمریکا: تل‌آویو همچنان از واشنگتن سلاح می‌گیرد صدور "اعلان قرمز برای یاسین رامین" منتظر دستور قضایی واکنش حماس به اظهارات جنجالی سناتورآمریکایی درباره تهدید اتمی غزه روسیه: ۱۴۰۰ نیروی ارتش اوکراین در ۲۴ ساعت کشته شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) امیرعبداللهیان: تداوم مداخلات آمریکا در افغانستان وضعیت این کشور را پیچیده‌تر می‌کند انهدام تانک‌های مرکاوا در جبالیا | روز پرتلفات برای ارتش صهیونیستی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش مقام ارشد حماس به خیالبافی نتانیاهو برای تسلیم شدن این جنبش درخواست سفیر انگلیس در سازمان ملل از انصارالله یمن اردوغان: حماس برای حفاظت از اراضی اشغال شده خود مبارزه می‌کند حزب‌الله لبنان «السماقه» را هدف قرار داد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) رایزنی سوناک با امیر قطر درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه سردار قریشی: هدف اصلی عملیات وعده صادق «بازدارندگی» بود شهادت و زخمی‌شدن ۲ نفر در حمله اسرائیل به خودرو سازمان ملل + فیلم سازمان ملل: شاهد کاهش حملات در دریای سرخ هستیم نتانیاهو: تبعید رهبران حماس را بررسی می‌کنیم سیدحسن نصرالله: شهید سلیمانی و شهید زاهدی در همه جبهه‌ها حاضر بودند | نتانیاهو و بایدن از اعتراضات دانشجویی در جهان خشمگین است تجاوز مجدد آمریکا و انگلیس به خاک یمن
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: وضع مقررات، حلقه گمشده برای پیشتازی فعالان کسب و کار‌های دیجیتال است

  • کد خبر: ۲۱۷۷۹۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
رئیس‌جمهور: وضع مقررات، حلقه گمشده برای پیشتازی فعالان کسب و کار‌های دیجیتال است
رئیس جمهور در نشست با جمعی از فعالان کسب و کار‌های فضای مجازی، بر رفع موانع موجود و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و استعداد بومی برای ادامه شتاب حرکت در این مسیر تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدابراهیم رئیسی در نشست با جمعی از فعالان کسب و کار‌های فضای مجازی، پس از شنیدن نظرات ۱۵ تن از صاحبان و فعالان کسب و کار‌های دیجیتال، زیست‌بوم فناوری و نوآوری را در جهان امروز، پیشران توسعه و از الزامات و اولویت‌های کشور برشمرد.

رئیس جمهور اظهار داشت: ورود دانش‌بنیان‌ها به عرصه هوش مصنوعی و نقش اصلی جوانان با استعداد در تحقق پیشرفت‌های فناورانه، امیدآفرین است.

رئیسی، همچنین بر رفع موانع موجود و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و استعداد بومی برای ادامه شتاب حرکت در این مسیر، تأکید کرد.

رئیس جمهور با توجه به هدف‌گذاری رشد ۸ درصدی برای اقتصاد کشور و ضرورت ارتقای بهره‌وری در تحقق این رشد و رونق تولید، سهم اقتصاد دیجیتال را به علت اشتغال‌زایی، سرعت بازگشت سرمایه، بهره‌وری بالا و کاهش هزینه‌ها در تحقق این هدف، بسیار مهم دانست و بر افزایش حمایت‌های مالی و حقوقی و فراهم کردن فضای مناسب برای حضور بیشتر بخش خصوصی در این عرصه، تأکید کرد.

رئیسی رویکرد دولت مردمی به اقتصاد دیجیتال را نگاهی فرصت‌محور و تحولی برشمرد و با توجه به سرمایه‌گذاری‌های کلان کشور‌ها برای رونق کسب و کار‌های دیجیتال، تصریح کرد: این دولت بر حفظ و جذب استعداد‌های کشور در عرصه اقتصاد دیجیتال و گام‌های بلند در زمینه هوش مصنوعی، تأکید دارد.

رئیس جمهور، وضع مقررات برای فعالان کسب و کار‌های دیجیتال را حلقه گمشده برای حفظ پیشتازی در این عرصه برشمرد و با گلایه از کم‌کاری‌های گذشته در عرصه رگولاتوری اقتصاد دیجیتال، بر ادامه کار‌های در حال انجام برای تسریع در به‌روز شدن و جبران این عقب‌ماندگی، تأکید کرد.

رئیسی با تأکید بر پرهیز بخش دولتی از رقابت با بخش خصوصی در هر حوزه‌ای، گفت: نقش دولت، حمایت، هدایت، نظارت و همچنین، ایجاد زمینه برای رقابت سالم در ارائه خدمات با کیفیت در اقتصاد کشور است.

رئیس جمهور با تأکید بر روان شدن کسب و کار‌های اینترنتی، تسهیل صدور مجوز برای این کسب و کار‌ها و حذف اجباری بودن اخذ مجوز‌های غیر ضروری را از جمله کار‌های لازم برشمرد و اظهار داشت: ایجاد محیطی سالم، رقابتی و آرام با دسترسی آسان به بازار‌های داخلی و خارجی، از جمله الزامات رونق اقتصاد دیجیتال است.

رئیسی تصریح کرد: نظام اجرایی کشور به فعالان اقتصاد دیجیتال اعتماد دارد و مسائل فعالان این بخش را پیگیری می‌کند.

رئیس جمهور همچنین از فعالان کسب و کار‌های دیجیتال خواست با شناخت مشکلات و ارائه راهکار‌های حل آنها، در ارائه خدمات به مردم و ارتقای کیفیت زندگی آنان نقش داشته باشند.

رئیسی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به عنوان بازوی پرتوان دولت در تأمین امنیت شبکه بخش‌های رسمی، تأکید بر ضرورت حفظ حقوق این بخش از طرف بخش‌های دولتی، توجه ویژه به حمایت از سکو‌های آموزشی و ضرورت کار و تلاش مضاعف در عرصه کودک در زمینه فضای مجازی با نقش اصلی موضوعات فرهنگی در کنار موضوعات اقتصادی، از دیگر مطالبی بود که رئیس جمهور در این نشست، با توجه به سخنان برخی فعالان کسب و کار‌های فضای مجازی، بر آنها تأکید کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر ارتباط مداوم فعالان اقتصاد دیجیتال با بدنه دستگاه‌های اجرایی، گفت: دولت، متعهد به حمایت از فعالان این عرصه و آماده دریافت نظر و انتقادات است، زیرا آنان نقش مؤثری در اقتصاد دارند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در سخنانی با توجه به اینکه دولت مردمی برای نخستین بار، یک فصل از قانون برنامه ۵ ساله هفتم توسعه را به اقتصاد دیجیتال، اختصاص داده و به‌طور ریشه‌ای به دنبال آسان شدن کار‌های این عرصه و رفع موانع آن است، از اختصاص حدود ۱۰ درصد احکام این برنامه به این حوزه، خبر داد.

عیسی زارع‌پور اظهار داشت: برنامه دولت برای فراگیر شدن شبکه فیبر نوری در سراسر کشور، زیرساخت توسعه ارتباطات و تسهیل کسب و کار‌های فعال فضای مجازی را برای نیم قرن آینده به‌طور قابل ملاحظه‌ای ارتقا می‌دهد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: دولت در موضوع تأمین نیروی انسانی توانمند نیز برنامه تربیت هر سال، ۱۰۰ هزار متخصص در عرصه اقتصاد دیجیتال را با کمک بخش خصوصی، اجرا کرده است.

هوشمند شدن همه خدمات دولت، تقویت تدابیر حفاظت از داده‌ها، تدوین برنامه‌های لازم برای بهره‌مندی از فناوری‌های جدید، از جمله هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء و تلاش برای ارتقای بهره‌وری با کمک متخصصان و فعالان حوزه دیجیتال، از دیگر برنامه‌های دولت بود که زارع‌پور به آنها پرداخت.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->